duminică, 10 august 2008

O etapa frumoasa. Ce surpriza!

Pana in momentul de fata au fost 3 meciuri din etapa a treia care au fost surprinzator de frumoase.

U Craiova 3 - 2 Farul Constanta
Un meci care a placut ochiului, cu 5 goluri si doua penaltyuri ratate. Un joc in viteza, in care si oltenii, si constantenii au aratat determinare si pofta de fotbal. Trebuie sa il remarcam pe Costea, care a demonstrat inca o data ca are stofa de atacant de nationala - ce executie a avut la golul de 2-1 pentru Craiova! Daca Piturca (3,14*turca)nu il ia la nationala cat de curand, ne suparam pe el (si mai tare).

Gaz Metan 5 - 1 FC Timisoara
INCREDIBIL meci! Dupa parerea mea, acesta a fost cel mai frumos dintre toate pana azi. Si nu cred ca azi vor fi meciuri mai spectaculoase decat asta. Va spun linistit ca asta a fost meciul etapei!
Cata energie au cei de la Gaz Metan! Au stat foarte bine in teren, au dominat tot meciul, au parte de jucatori foarte tehnici si imaginativi - a fost extraordinar sa-i vedem cum au umilit Timisoara lui Uhrin. Au trecut prin apararea lor ca trenul prin gara, mai ales copilul-minune Curtean, care a avut niste executii de generic. Fiecare dintre golurile lui pot candida pentru topul golurilor etapei a treia, si de fapt ale campionatului de pana acum.

Rapid 1 - 0 CFR
Ma asteptam sa fie un meci destul de slab, in care sa nu riste nici una dintre echipe. Dar de fapt baietii au jucat de parca ar fi fost sfarsitul lumii, mai ales in repriza a doua. Un derby adevarat, pacat ca arbitrul a facut sex cu meciul (ca sa nu fiu prea vulgar). N-a stiut Bogaciu sa pastreze echilibrul intre cele doua candidate la titlu, a fost obsedat sa nu scape jucatorii de sub control, si de aceea a dat acel al doilea galben lui Dani. Din pacate, ramane valabila ideea ca "De ce ti-e frica nu scapi" si, catre sfarsit, Bogaciu s-a facut de rusine. A scapat total meciul de sub control, cred ca acum bea o sticla de palinca (la necaz, romanul se descurca cum poate) si ii povesteste nevestei lui de ce a facut ce a facut, chiar daca pe nevasta-sa nu o prea intereseaza, si probabil se uita cu un ochi la el si cu alt ochi la telenovela ei preferata. Bogaciu o fi fost bun in campionatul trecut, dar acuma e un "loser", cum zice englezul.