vineri, 8 august 2008

Vreti sa vedeti meciurile de Liga I gratis? S-a inventat conceptul de "free online TV", domnilor!

Nu prea inteleg de ce toata lumea e atat de revoltata din cauza faptului ca doar putina lume prinde GSPTV la televizor.

Vad pe siteurile de sport o groaza de commenturi anti-GSP, toata lumea ii trimite in vulva materna pe amaratii astia din consortiul Antena1. Dar eu spun ca daca tot folositi internetul ca sa vedeti stirile sportive, puteti sa-l folositi si pentru a vedea toate meciurile online, GRATIS. Nu e greu, doar suntem in 2008.

Da, cei care nu stiu sa foloseasca internetul sau care nu au internet deloc sunt foarte indreptatiti sa protesteze, pentru ca Antena1 da dovada de lipsa de profesionism. Daca tot au castigat licitatia pentru drepturile de televizare, ar trebui sa fie in stare sa ofere si acoperire nationala, pentru ca sunt multe firme de cablu mici cu care nu o sa faca niciodata contract.

In schimb, noi, cei care ne dam pe net, ne putem descurca mult mai usor. Eu unul vad orice pe net, de la meciurile de fotbal la toate filmele si serialele care s-au inventat vreodata, majoritatea fiind calitate buna.

Ca sa urmariti meciurile de Liga 1 live si gratis, incercati unul dintre urmatoarele siteuri:

- GecoTV.ro

- Cool-TV.net

- MyP2P.eu

Intr-adevar, nu e chiar foarte simplu sa folosesti siteurile astea, dar ti se explica punctual ce trebuie sa faci. Doua lucruri importante:

  • Trebuie sa accesati siteurile in Internet Explorer (nu merge pe Mozilla sau Opera sau altele)
  • Trebuie sa va instalati un program care se numeste SopCast
Va urez vizionare placuta!

P.S: Daca aveti probleme cu instalatul si nu va descurcati, spuneti-mi (comment) si va ajut.