miercuri, 17 septembrie 2008

Ma chi Cazzo sono CFR Cluj?!

A fost ceva fantastic!!!

AS Roma 1 - 2 CFR CLUJ !!!

Cine "cazzo" is putea imagina asa ceva, mai ales dupa analiza prestatiei CFR-ului in campionat? Da, cu Bistrita au jucat frumos, dar au dat doua goluri foarte norocoase. Din fericire, cei de la Roma aveau un spion la meciul cu Bistrita, care s-a convins ca CFR nu merita sa i se acorde prea multa atentie, din moment ce a castigat cu noroc in fata unei echipe slabe.
Dar va puteti inchipui STUPOAREA italianului de rand, care a vazut ca Roma lui TOTTI umbla in genunchi chiar pe Olimpico, in fata unei echipe care nu demult era in divizia C a unei tari pe care nici nu prea o cunosc, nici nu prezinta interes pentru ei???

Si nu numai ca a castigat, dar CFR s-a jucat cu ei de parca cei de la Roma ar fi fost copchii de clasa a 8-a!!!!! Ati vazut cum pasau ai nostri, cum se gaseau pe teren, cum ii lobau pe adversari, cum dadeau pase cu calchaiul?? A fost Incredibil!

Nimeni nu se astepta, dar aseara CFR ne-a daruit noua, romanilor, 90 de minute de bucurie pe care le asteptam de mult. Si stiti de cand asteptam eu sa traiesc asemenea clipe? De la meciul Dinamo Kiev - Steaua. A trecut ceva vreme de atunci...

BRAVO CFR, tineti-o tot asa!!

Iar diseara, toata Romania sa tina cu Steaua, sa demonstram Europei ca nu mai suntem prostii satului!!!



Daca Youtube interzice videoul asta din cauza regulamentelor UEFA, puteti vedea golurile pe Sport.ro, click aici